SkolEspira

Espira har utviklet et unikt konsept for de eldste barna i barnehagen, SkolEspira, som har sin forankring i vår filosofi og legger vekt på tverrfaglig prosjektarbeid. Gjennom meningsfylte prosjekter skal skolespirene få et fantastisk siste år i barnehagen. De skal få de beste forutsetningene for livslang læring og oppleve sammenheng i overgangen mellom barnehage og skole.

Skolespirene får utdelt bok, perm, t-skjorte, sekk med diverse innhold og skolespirekort.

I Espira Fenstad vil vi gi barna allsidige opplevelser og erfaringer som gjør at de vil huske sitt siste år i barnehagen som positivt og morsomt. Vi skal være lydhøre for barnas innspill og tanker og tilrettelegge innhold og aktiviteter etter dette. Både i for- og etterarbeid brukes tankekart hvor barna kommer med sine tanker om hva at begrep betyr. Disse tankekartene vil gi svar på hva barna har lært eller erfart i forhold til temaene vi har jobbet med.

Vi har etablert et samarbeid med Fenstad skole for å sikre en mest mulig smidig overgang til skolen som mulig for våre Skolespirer. Vi har flere møtepunkter i løpet av året, med stor vekt på skolebesøk og overføringsmøter på våren.

 

Personvern og cookies