Barnehagen vår

Velkommen til Espira Fenstad barnehage!

Espira Fenstad åpnet i 2005 og har 4 avdelinger med ca. 70 barn i aldersgruppen 0-6 år.

Vi holder til i Fenstad i Nes kommune og har tilgang til fantastiske uteområder som vi bruker aktivt hele året. Vi har kort vei til både gapahuker og lavvo med tilhørende naturlekeplass hvor barna kan utfolde seg sommer som vinter.

Hos oss har vi fokus på språk, realfag, bevegelse og omsorg. Vi skal arbeide oss frem til en felles forståelse av hva begrepet innebærer for relasjonen mellom voksne og barn, og for relasjonen mellom barna.

 

Fakta

 • Vi har åpent fra kl. 06.30-17.00
 • Friluftsbarnehage med egen utegruppe
 • Godt faglig miljø
 • Deltar i realfagsprosjekt gjennom Nes kommune
 • Fullkost med varmlunsj en dag i uka, i tillegg baker vi brød selv
 • Stor utelekeplass med grillhytte og sykkelsti
 • Kort vei til flotte turmuligheter
 • Språkleken BRAVO
 • Miljøfyrtårn
 • Er fadder for Tabitha på 6 år gjennom SOS-Barnebyer
 • Du finner oss også på Facebook under navnet Espira Fenstad

Vi er opptatt av fornøyde foreldre!

For å sikre god kvalitet og gi et godt barnehagetilbud til våre barn, er vi avhengig av å ha fornøyde foreldre. Espira gjennomfører derfor årlig intern brukerundersøkelse blant foreldrene for å høre litt mer om hva de synes om barnehagen vår.

Her er noen av kommentarene foreldrene har gitt oss:

«Barnehagen har dyktige ansatte som virker oppriktig engasjert i barna og deres utvikling. Opplever at mitt barn har det trygt og godt og blir ivaretatt på en god måte. Blir glad når jeg ser voksne som er aktive i leken sammen med barna!!»

«For tillrettelegging til barn med spesielle behov er Espira Fenstad en fantastisk barnehage som gjør sitt ytterste for å legge til rette på best mulig måte. Det ska dere virkelig ha skryt for!»

«Jeg opplever at rammene for mye aktivitet og lek ute i det fri er helt særlig for Espira Fenstad! At skiene henger på veggen og klare til bruk, at syklene finnes frem og kan brukes til vår/sommer. Turene med sekker og aktiviteter. Men også rutinen med morgensamling og kognitiv utvikling.»

«At barnet mitt trives godt i barnehagen. Det er fokus på læring og mestring. De ansatte er flinke til å rose barna og gir tilbakemelding på dagen.»

«Det jeg er aller mest fornøyd med er hvordan de ansatte ser det enkelte barnet. De er alltid blide og imøtekommende når vi kommer, og de kan alltid fortelle om hvordan dagen har vært. De var så omsorgsfulle da overgangen til å begynne i barnehage, var stor, både for mor og sønn, og vi ble sett begge to. Jeg er så takknemlig for den omsorgen som gis, og jeg er så glad for at alle tre barna mine har fått ha nettopp denne barnehagen som en trygg base i sine første år av livet.»

«Barna våre gleder seg til å gå i barnehagen hver dag :-)»

«De hyggelige ansatte og uteplassen.»

«Espira Fenstad har et godt miljø som best oppleves gjennom samarbeidet mellom de ulike avdelingene og de ulike pedagogene som jobber der. Det er lav terskel for å besøke de andre avdelingene, og ved f.eks. sykdom blant de voksne, kommer det gode samarbeidet tydelig frem ved levering i barnehagen. Sønnen min stoler fullt og helt på alle som jobber i barnehagen, og dette kunne bare funket gjennom et godt samarbeid medarbeiderene i mellom. Barnehagen har en god blanding av pedagogisk opplegg og lek, og sønnen min bobler stort sett over av entusiasme når han blir hentet om ettermiddagen, og har ofte mye å fortelle fra dagen. Veldig fornøyd, så fortsett med det arbeidet :)»

Personvern og cookies